Service i sentrum siden 1937

EU-Kontroll

Vi tar periodisk kjøretøykontroll (PKK) og etterkontroll på alle bilmerker til fast lav pris på 1.090,- Vi utfører arbeidet mens du venter, eller setter igjen bilen hos oss. Der hvor vi utfører eventuelle utbedringer gir vi også gratis etterkontroll.

Bestill

Formålet med den periodisk kjøretøykontrollen (PKK/EU) er trafikksikkerhet og miljø.

Alt som er vesentlig for sikkerhet som lys, bremser, dekk og eksos skal kontrolleres. EU-kontrollen er ingen garanti for bilens tilstand i forbindelse med kjøp og salg, det er kun en bekreftelse på at bilen tilfredsstiller minstekravet til trafikksikkerhet og miljø.

Kontroll skal skje første gang år fire etter at bilen ble registrert første gang, deretter hvert andre år. Dato for når bilen ble registret første gang finner du i vognkortet. Hvis bilen er registrert i partallsår, kontrolleres den i partallsår. Er bilen registrert i oddetallsår, skal den kontrolleres i oddetallsår. Det er nummerskiltets siste siffer som bestemmer når den skal til kontroll. Har du 5 som siste siffer, skal den kontrolleres innen juni. Unntaket er 0 og 7, disse skal til kontroll i oktober og november. Bilen din kan kontrolleres fire måneder før fristen, og det er fullt mulig å kombinere dette med service og annet vedlikehold. Vi utfører også etterkontroll på biler med feil og mangler.

Bestilling av time på: 61 13 31 00 eller verksted@topp-auto.no

Bestill EU-kontroll